Loading...
UpptäckNyheter

Stilarna att hålla koll på i vår

Vårmode – de viktigaste trenderna våren 2024

No description set

Årets kanske härligaste tid är äntligen här, och vi gläder oss över att packa ner dunjackan och känner solen värma vår vinterbleka hud. Vårmodet har äntligen börjat landa i butikerna med en ljusare färgpalett och vi vill såklart välkomna de senaste vårtrenderna. Vi ser bland annat en storstilad comeback för denim i olika tvättar och plagg. Blommor och mönster är en annan stark trend som är ett måste till varje outfit i vår, med hjälp av de små sportiga detaljerna och en lyster hy tar du vårens mode till nästa nivå. Se mer och inspireras av vårens hetaste trender hos oss på Hede Fashion Outlet.

De största och viktigaste modetrenderna i vår

  • Denimfeber
  • Sportiga detaljer
  • Blommor och mönster
  • Lyster och breda leenden

Denimfeber

Denim, denim, och lite mer denim. Det kan inte bli för mycket jeans i vår!

Denim gör en storstilad comeback

Efter en vinter som dominerats av mörka toner styr vi nu fokuset mot ljusare färger och denim. Det är hög tid att låta jeansen stå i fokus, gärna tillsammans med en jeansskjorta, ljusa pasteller eller varför inte med ett par krispiga sneakers? Levi’s, Lee & Wrangler, Replay, Jack & Jones, Calvin Klein och Guess gör dig redo för en vår fylld av denim med mildare väder och vårkänslor. Var inte rädd för att ta med denim i dina mer uppklädda looks också, vårmodet säger att ju mer denim desto bättre!

Sportiga detaljer

Omfamna den lekfulla och sportiga preppy-stilen i detaljerna om du inte vill gå full Ivy League i vår.

Preppy och sportigt i detaljerna är en av vårens viktigaste trender

Detaljer från sport-världen i kombination med en lyxig men sober modetwist är perfekt för dig som värdesätter både hög kvalitet och lekfullhet. Det blir preppy utan att dra för stor uppmärksamhet, och det är de små detaljerna som sätter pricken över i:et. Tommy Hilfiger, J. Lindeberg, Gant och Lacoste kombinerar sport och mode med ett öga för detaljer som tar vårmodet till nästa nivå.

Blommor överallt

I vår ser vi blommor och vågade mönster på i stort sett allt.

Blommor och stora mönster

Det är såklart inget undantag att blomster i en eller annan form sätter prägel på vårens mode. I år förbereds det en hel äng av möjligheter hos Michael Kors och Guess med allt från subtila tryck till extravaganta siluetter, klassiskt rött som rosen och det 90-tals inspirerade modet med metalldetaljer är här för att stanna. Quiet Luxury trenden håller sig så levande som den förtjänar med Selected, Filippa K, Samsøe Samsøe och SAND Copenhagen – skandinaviskt stilrent för att bryta av med vågade prints? Ja tack!

Glöm inte din hy

Låt din hy matcha det rosiga modet, glöm inte att ta hand om dig själv.

Lyster och breda leenden

Låt oss inte glömma huden i övergången från vinter till vår. På klädfronten ser vi läckra färger som ljusblått i denim och pastellfärgerna i blommor samt metalliskt tufft. För att matcha måste hyn förberedas för den nya, ljusa säsongen fylld av färg och lyster. Solskydd i ansiktet rekommenderas året runt, men är extra viktigt att komma ihåg nu när vinterblek hy är på väg att möta vårens första starka solstrålar. Frisk hud med mycket lyster och fukt är något de flesta vill ha, men huden kan bli lite förvirrad av vårens temperaturväxling. Både Lyko och L’Occitane har koll på vad som behövs för att lugna huden och maximera lyster. Det är hög tid att unna den bra rutiner som serum med bra vitaminer anpassade efter din hud, tillräckligt med sömn och mycket friskt vatten.

Kan du inte vänta på att ta del av magiska erbjudanden?

Upptäck

Våra butikerSenaste erbjudandenMat & Dryck

Vi gillar att ge våra Fashion Club-medlemmar det lilla extra. Extra besparingar, extra rabatt, och extra exklusiva möjligheter.

Bli Medlem
Kungsparksvägen 80, 434 39 Kungsbacka(+46)300-57 00 00
Villkor & PolicysIntegritetspolicyCookie policy

© Hede Fashion Outlet, 2023, All Rights Reserved